pedagogjobb.se

Logga

Gymnasielärare Idrott och hälsa till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Ort
Utgår

2018-08-08

Ansök nu

Gymnasielärare Idrott och hälsa till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Vi söker en lärare i idrott och hälsa som kan börja under HT2018 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsteomfattning är på 50% och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning och skicklighet. Du är väl förtrogen med skolans regelverk och har kunskaper samt erfarenhet. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder.

Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 8 yrkesprogram. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningar. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Dela detta jobb

Logga
Gymnasielärare Idrott och hälsa till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Praktiska Sverige AB