pedagogjobb.se

Gymnasielärare i Spanska sökes till S:t Eriks gymnasium, deltid

Ansök nu

Gymnasielärare i Spanska sökes till S:t Eriks gymnasium, deltid

Arbetsplatsbeskrivning

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.

Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.

Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikproduktion, musikal och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap. Vi har även språkintroduktion, vuxenutbildning, gymnasiesärskola samt Riksgymnasiet för rörelsehindrade (RgRh). Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi.

Vi är HBTQ-certifierade!

Välkommen att läsa mer om vår skola på: https://steriksgymnasium.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

S:t Eriks gymnasium söker dig som är gymnasielärare i Spanska. Du är en skicklig pedagog och tycker om att se andra växa.

- Du kommer att ha nära kontakt med elever och kollegor.

- Du arbetar med ett tydligt kommunikationssätt och säkerställer att ditt budskap når fram, du planerar, organiserar och prioriterar dina uppdrag på ett effektivt sätt.

- Du har ett pedagogiskt sätt att lära ut.

- Du arbetar nära eleverna och skapar snabbt och lätt kontakter.

Övrigt

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalighet inom Stockholm stad.

Om du blir kallad på intervju, ber vi dig att medtaga ett utdrag ur belastningsregistret.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Spanska sökes till S:t Eriks gymnasium, deltid

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen