pedagogjobb.se

Logo

Gymnasielärare i spanska i kombination med annat ämne

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Gymnasielärare i spanska i kombination med annat ämne

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

På Åbyskolan går drygt 500 elever och vi är omkring 60 medarbetare. Vi har 3 yrkesprogram (Barn- och fritid, Handel- och administration samt Vård- och omsorg) och 4 högskoleförberedande program (Ekonomi, Natur, Samhälle och Teknik). Vi har också Introduktionsprogrammen IMA och IMS.
Tillsammans i arbetslag och ämneslag arbetar vi aktivt för att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet, både för elever och personal. Vi arbetar aktivt med elevhälsofrågor och lägger stor vikt vid att arbetet med dessa frågor är hälsofrämjande och förebyggande. Tillsammans vill vi ge våra elever en skola där de känner sig trygga och där de känner sig sedda och lyssnade på.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedriva spanskaundervisning i kombination med annat ämne.

Även andra förekommande arbetsuppgifter som lärare i gymnasiet exempelvis mentorskap, för- och efterarbete samt deltagande i möten och kollegialt samarbete ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i spanska i kombination med något annat ämne.

För oss på Åbyskolan är det viktigt att...
• Du trivs med att vara bland elever och arbetar aktivt för våra elevers ökade måluppfyllelse.
• Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.
• Du har förmågan att hålla presentation, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling.
• Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
• Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och bidrar till förändring.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde HT2021 En förutsättning för tillsvidareanställning är att den sökande har svensk lärarlegitimation. Tillämpning av prov- eller visstidsanställning kan bli aktuellt.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Mathias Ohlander , Rektor
Telefon 0435-28687
E-post mathias.ohlander@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ange referens: C56657-2021-1
Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Åbyskolan

Dela detta jobb

Logo
Gymnasielärare i spanska i kombination med annat ämne

Klippans kommun