pedagogjobb.se

Lundellska skolan

Vill du arbeta på Lundellska skolan som är en av Uppsalas mest framgångsrika gymnasieskolor? Vill du jobba med kollegialt lärande där vi besöker varandra i klassrummen för gemensamt utbyte?
Välkommen med din ansökan!

Lundellska skolan ligger i en stimulerande vacker miljö mellan Ångströmlaboratoriet och SLU. Vi har Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård och omsporgsprogrammet och Språkintroduktion.
Det är en av Uppsalas mest framgångsrika gymnasieskolor med en elevsammansättning som speglar Uppsala. Vi krokar arm kring eleverna för att de utifrån sina förutsättningar ska nå så långt som möjligt. Vår vision är bäst på lärande. Vägen dit handlar om goda kunskaper, goda relationer och ett gott ledarskap i klassrummet.

Läs gärna mer om skolan här (http:// www.lundellska.nu)

Ditt uppdrag
Vi söker gymnasielärare under vårterminen inom ämnena Spanska, Idrott och hälsa, Psykologi och Samhällskunskap. Beroende på vilket ämne eller kombination av ämnen du har kan vi erbjuda dig 30%- 100% vikariat under vårterminen. Du skall således undervisa i något eller några av ovanstående ämnen på ett eller flera av våra gymnasieprogram.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasielärarexamen eller i utbildning med snart färdigställd gymnasielärarutbildning och även erfarenhet av undervisning.

Som person är du kommunikativ vilket innebär att du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Din ledarskapsförmåga är god och du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har också en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Med ett kompetent förfarande samarbetar du gärna och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stefan Nyhem, rektor, 070-554 13 85

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Gymnasielärare i Sp, Idh, Ps, Sh

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb