pedagogjobb.se

Gymnasielärare i matematik till Sturegymnasiet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Gymnasielärare i matematik till Sturegymnasiet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Sturegymnasiet är den kreativa skolan. Här går ca 850 elever på ett antal olika program med spännande innehåll. Våra utbildningar bidrar till att skapa en tillvaro som under skoltid blir både dynamisk och upplevelserik. På vår skola sker elevernas lärande via såväl teoretiska studier som skapande och utförande i handling.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Sturegymnasiet söker nu en gymnasielärare med behörighet att undervisa i ämnet matematik. Du utbildar elever utifrån de styrdokument som finns för programmen. Därutöver ingår mentorskap och sedvanliga uppgifter kopplade till läraruppdraget. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera, utvärdera och planera verksamheten i samarbete med arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på gymnasial nivå i ämnet matematik. Du är en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera och duktig på att entusiasmera elevernas intresse för skolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2020-06-22
Ansök senast
2020-07-05

Upplysningar

 • Ola Bondesson
  Rektor
  Telefon: 072-394 85 38
 • Mathias Sandberg
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-152 89 90
 • Emanuel Rosenbring
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer
C39944 - 2020

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad 4 december 2019

Dela detta jobb

Gymnasielärare i matematik till Sturegymnasiet

Halmstads kommun utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen