pedagogjobb.se

Gymnasielärare i matematik

Ort
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Gymnasielärare i matematik

Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Bäckadalsgymnasiet får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor!

Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i matematik och genom ditt engagemang inspirera eleverna till goda studieresultat. Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat mentorskap.

Välkommen till oss!
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra åt samma håll. Vår gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt. Genom vår kulturförflyttning skapar vi strukturer och rutiner som främjar delaktighet, trygghet och en jämlik skola. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet: https://www.backadal.se/om-skolan.html

Din kompetens
Du har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i matematik. Det är meriterande om du även kan undervisa i ett eller fler No-ämnen. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. Du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med elever och personal på skolan.  I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad får du? 
• En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
• Generösa möjligheter till kompetensutveckling
• Gratis träning på skolans nya gym 
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på gymkort och länstrafikens årskort

Bra att veta
Bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (lämnas i oöppnat kuvert) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Robert Blomqvist, tel. 036-10 62 72, mail: robert.blomqvist@jonkoping.se
Fackliga UBF 

Dela detta jobb

Gymnasielärare i matematik

Jönköpings kommun - Utbildningsförvaltningen