pedagogjobb.se

Logga

Gymnasielärare i Matematik

Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Gymnasielärare i Matematik

Om Praktiska Gymnasiet
Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.
Praktiska Gymnasiet i Täby erbjuder el-, data, handel, stylist- hotell och turism och naturbruksprogram. Skolan har drygt 200 elever och 20 medarbetare. Vi söker nu en lärare i matematik till vår verksamhet.
 
Ditt uppdrag
Tjänsten är en tillsvidare tjänst med start enligt överenskommelse. Du kommer att ansvara för undervisning av grundskolans matematik samt gymnasieskolans Matematik 1a. Tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett mindre sammansvetsat arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.
 
Din profil
I första hand söker vi dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Utöver din ämneskompetens värdesätter vi att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit!
 
Vi erbjuder
På Praktiska Gymnasiet jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i ämneslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.
 
Övrigt
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-12-31. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf. rektor Sarah Dlol på 076-677 26 01 eller via mejl sarah.dlol@praktiska.se
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om AcadeMedia
Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Gymnasielärare i Matematik

Praktiska Sverige AB