pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gymnasielärare i Idrott till Birgittaskolans gymnasium.

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Gymnasielärare i Idrott till Birgittaskolans gymnasium.

Om arbetsplatsen

Birgittaskolan är en plats för möten mellan människor – möten som präglas av ömsesidig respekt och glädje. All verksamhet vilar på och utgår från skolans värdegrund - respekt, trygghet, samarbete, glädje och kunskap. 

Skolan består idag av både gymnasium och vuxenutbildning och finns centralt i Linköping. Den är organisatoriskt uppdelad i två enheter, en gymnasieenhet och en vuxenutbildningsenhet. Vuxenutbildningsenheten innefattar både grundläggande- och gymnasial nivå samt undervisning i Svenska för invandrare. Under hösten 2022 kommer delar av vuxenutbildningen att lokaliseras till Mjärdevi. IVAS är en del av gymnasiet som riktar sig mot gymnasieelever inom autismspektrumtillstånd. 

Birgittaskolans gymnasium består av cirka 500 elever och erbjuder Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet vilket ingår i Vård- och omsorgscollege. 

Idag har vi NIU (Nationell idrottsutbildning) i samarbete med LHC, Landeryds golfklubb och Linköpings konståkningsförening samt LIU(Lokal idrottsutbildning) i samarbete med RP IF och LASS. Till hösten 2023 startar vi även NIU inom handboll. 

För mer info besök gärna skolans hemsida: Birgittaskolans Gymnasium 

Arbetsbeskrivning

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarierande lärare till Birgittaskolans gymnasium. Vikariatet har tillträde 9 januari med en initial tjänstgöringsgrad om 100%. Omfattningen kommer sedan minska successivt för att upphöra helt i juni 2023. Kurser som ingår i vikariatet är Idrott och hälsa 1 och 2 samt Träningslära 1 och 2. Dessutom kommer du vara klassföreståndare för en klass. 

Som lärare på Birgittaskolans gymnasium ligger stort fokus på att ha en helhetssyn kring elevens lärande och mående i samverkan med kollegor, elevhälsa och andra berörda funktioner. Du kommer ingå i Barn- och Fritidsarbetslaget samt ämneslaget för idrott och hälsa. 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa på gymnasiet. I andra hand söker vi dig som har utbildning av idrott och pedagogik på universitetsnivå. 

Vi söker dig som har en nyfikenhet och ett stort engagemang för elever i behov av stöd och som vill engagera dig i att få eleven att växa och utvecklas i sitt lärande. Du har förmågan att se hela elevens behov, ta hänsyn till individuella förutsättningar och kan se kreativa lösningar. Du har god kommunikationsförmåga, är tydlig och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Det är viktigt att du är lyhörd, tålmodig och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar samt är trygg och stabil i din yrkesroll. Att samarbeta med andra professioner är en självklarhet för dig.  

Information om tjänsten

Tillträde: 2023-01-09

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t om juni 2023

Sysselsättningsgrad: 50%-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10085

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

 

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Idrott till Birgittaskolans gymnasium.

Linköpings kommun