pedagogjobb.se

Gymnasielärare i engelska kombinerat med annat ämne, Kungshögaskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Gymnasielärare i engelska kombinerat med annat ämne, Kungshögaskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och utveckla vår skola kring anpassade lärmiljöer och förhållningssätt, ledarskap och kollegialt lärande?

Mjölby Gymnasium består av fem skolenheter med var sin rektor. Skolverksamheten är idag förlagt till Dackeskolan och Kungshögaskolan. I gymnasieskolan är det sammanlagt ca 800 elever fördelat på fyra högskoleförberedande program, nio yrkesprogram, fem introduktionsprogram och en gymnasiesärskola med två nationella program och individuella program. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet där elevens lärande och utveckling är i fokus.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer under vårterminen 2020 att undervisa i framförallt engelska med därtill hörande arbetsuppgifter och ha din tjänstgöring på Kungshögaskolan. Du kommer att vara medlem i ett av skolans lärararbetslag och fungera som mentor för en elevgrupp.
Inför kommande läsår är det nödvändigt att du också är behörig och kan undervisa i något eller några av följande ämnen: samhällskunskap, spanska, svenska och/eller svenska som andraspråk.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och något eller några av följande ämnen: samhällskunskap, spanska, svenska som andraspråk och/eller svenska. Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god elevkontakt och förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas färdigheter och kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och utveckla arbetsmetoder och vara en viktig del i elevernas skolarbete. Mjölby kommun stävar efter ett hållbart arbetsliv karaktäriserat av delaktighet, kompetensutveckling och arbetsglädje.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Gymnasielärare i engelska kombinerat med annat ämne, Kungshögaskolan

Mjölby kommun