pedagogjobb.se

Logga

Gymnasielärare hi/re 60%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Gymnasielärare hi/re 60%

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Praktiska Gymnasiet i Södertälje söker en historie- och religionslärare. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplaner tillsammans med dina kollegor.  Din tid kommer att fördelas med hälften av tiden  på religion och hälften av tiden på historia.  Därtill kommer du att vara delaktig i gemensam planering med övriga kollegor och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.Praktiska Södertälje arbetar fortlöpande med kollegialt lärande och pedagogisk utveckling. Arbetsgruppen är öppen, generös och stöttande. Vi har högt i tak med mycket skratt och gemensamma aktiviteter!

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och som brinner för ungdomar. Vi ser gärna att du är behörig, har pedagogisk erfarenhet och är förtrogen med skolans regelverk. Är du nyutexaminerad är du självklart välkommen att söka tjänsten. Skolan använder flera olika administrativa system som t ex elevportalen Schoolsoft och Google classroom. Därför behöver du ha IT vana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 190827. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf rektor Carin Segerström på mobil 070-248 12 23 eller carin.segerstrom@praktiska.se

Dela detta jobb

Logga
Gymnasielärare hi/re 60%

Praktiska Sverige AB