pedagogjobb.se

Gyminstruktör

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Gyminstruktör

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

Om du letar efter ett personligt gym med skön stämning och gillar att peppa personer att träna och nå nya resultat kan du vara den vi söker.

Gustavsvik Gym är en av Örebros största gym som även går att kombinera med motionsbad. Vi erbjuder ett brett utbud av styrkemaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter samt under hösten även ett utegym som blir unikt. Vi samarbetar med ett större antal friskvårdspartners för att ge möjlighet till så många som möjligt att kunna träna hos oss med sin friskvård. Vi hjälper till att göra träningspasset bättre och roligare samt att det ger tydliga resultat.

Vi söker dig som gillar att träna, instruera andra och ge tips och råd.
I arbetsuppgifterna förutom att hålla i introduktioner, ingår försäljning av gymkort, hålla rent och snyggt på gymmet, svara i telefon och mail samt boka in introduktioner. I din roll som gyminstruktör är hjälpsamhet, bra bemötande och förstå gästens behov viktiga egenskaper.
Du är en viktig del av gästens totala upplevelse på Gustavsvik. Det kan också betyda att man hjälper till på andra avdelningar vissa dagar eller stunder under sitt arbetspass.

Vi söker dig som vill jobba extra under främst kvällar och helger och är minst 20 år.
Rekrytering sker löpande.

Dela detta jobb

Gyminstruktör

Yobber AB