pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Gustavslundskolan är en F-6 skola belägen på norra Hovshaga. På skolan går ca 370 elever. Gustavslundskolan vision och mål är: Vision - Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Mål - På Gustavslundskolan ska varje individ mötas med respekt och få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Verksamheten ska möta elevers olikheter så att varje barn får en likvärdig utbildning och möjlighet att känna lust och glädje i att lära. Som legitimerad lärare ansvarar du för undervisning utifrån aktuella styrdokument och för att främja elevers lärande där individen stimuleras att inhämta och utveckla kunskaper och värden. I samarbete med hemmet främjar du elevers allsidiga personliga utveckling till aktiva, kreativa kompetenta och ansvarskännande individer och medborgare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Ledarskap - Ansvar som klasslärare - Inneha pedagogiskt ansvar samt vara en pedagogisk ledare i klassrummet. - Skapa en trygg lärandemiljö med en god studiero. - Eftersträva en god relation till eleverna som karakteriseras av ömsesidig respekt och ett förtroendefullt förhållningssätt. Undervisning och lärande - Planera och genomföra undervisning. - Ansvara för elevens utveckling och lärande. - Ansvara för att utbildningen genomförs utifrån aktuella styrdokument. - Samverkan och systematiskt kvalitetsarbete - Samverka med interna och externa kontakter. - Ansvara för att systematiskt följa upp, utvärdera och analysera undervisningen såväl enskilt som i grupp.

Din profil

Vi söker dig som vill och kan utveckla vår skola till en plats där eleverna trivs, får vara aktiva i sitt lärande och utveckla sina förmågor. Du är en tydlig ledare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där såväl glädje och engagemang tar plats men också struktur och organisation blir synliggjorda. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med kollegor och du samverkar gärna i olika konstellationer. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Du som söker har/är: - Professionellt och flexibelt förhållningssätt. - God samarbets- och kommunikationsförmåga. - God förmåga till relationsskapande och ett positivt bemötande. - Salutogen och holistisk elevsyn. - Förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever utvecklas och når goda resultat. - Inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. - Skapar god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse. - Tydlig ledare i klassrummet. - Adekvat digital kompetens. Du har även examen/legitimation i första hand med behörighet för undervisning i åk 1-6 men även du som har behörighet för andra åldrar är välkommen att söka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2023-02-02

Referensnummer

UTBF 10/23

Kontakt

Anton Wijk

rektor

0470-435 14

anton.wijk@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges lärare nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-41 000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Gustavslundskolan söker lärare F-3

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb