pedagogjobb.se

Gubbängsskolan söker lärare till mindre undervisningsgrupp åk 6-9

Ansök nu

Gubbängsskolan söker lärare till mindre undervisningsgrupp åk 6-9

Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan - en skola att växa i Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontala arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet och har en stark lärarkår. Sedan flera år har vi fotbollsprofil i åk 7-9.

Arbetsbeskrivning

Kvalifikationer: Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att arbeta nära eleverna och jobbar för att stärka deras självkänsla och motivation.

Du kommer att undervisa elever i Gubbängsgruppen och ansvara för undervisningen i matematik och något eller några ämnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i mindre undervisningsgrupper och att du kan organisera och planera elevers hela skoldagar.

Du är lugn, stabil och tydlig samtidigt som du skapar energi, glädje och engagemang hos både kollegor och elever. Du har stor förmåga att intressera och entusiasmera elever och anser att den goda relationen med eleven är en grundförutsättning för lärande och goda studieresultat. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du visar goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt.

Kommunikation och dokumentation är en del av tjänsten vilket förutsätter att du är van vid att skriva pedagogiska utredningar och delta vid framtagandet av åtgärdsprogram. Vi söker dig som har goda kunskaper i att formulera dig i tal och skrift. Vana att skriva ansökan om verksamhetsstöd är meriterande.

Arbetet ställer stora krav på att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat.

Det är önskvärt att du är legitimerad speciallärare.

Arbetet som lärare i Gubbängsgruppen riktar sig främst mot elever i åk 6-9. Du är ansvarig och har mentorskap för Gubbängsgruppen som sedan länge är en välfungerande och framgångsrik del av vår organisation.

En del av tjänsten består av specialpedagogiskt stöd i matematik i övriga delar av högstadiet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i matematik

Dela detta jobb

Gubbängsskolan söker lärare till mindre undervisningsgrupp åk 6-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen