pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

På Gruvrisskolan är våra elever i centrum för verksamheten. Alla elever skall bli sedda och bemötta med respekt, intresse och värme. Vår pedagogik skall locka, utmana och skapa nyfikenhet. Vi vill med vår pedagogik utveckla våra elevers kunskaper och förmågor i alla skolans ämnen samt utveckla goda relationer mellan vuxna och elever. All vår personal är indelade i arbetslag med en stark och positiv arbetslagskultur.  

Gruvrisskolan är partnerskola till Högskolan Dalarna vilket innebär att vi är utvalda att i ett nära samarbete utveckla den verksamhetsförlagda utbildningen för lärarstudenter.

Skolans verksamhet präglas av en stark vilja till utveckling. Vill du utvecklas inom ditt yrke som lärare skall du söka dig till oss på Gruvrisskolan!

Arbetsuppgifter
Huvuduppdraget i denna tjänst är att tillsammans med övriga pedagoger arbeta kring våra elever på Gruvrisskolan och ansvara för elevernas lärande, utveckling, trivsel och trygghet,. Vilka ämnen du kommer undervisa i beror på vilka behörigheter och erfarenheter du har med dig och hur vi kan nyttja arbetslagets samlade resurser och kompetenser på bästa sätt. Du förväntas vidare vara aktivt delaktig i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i ämnena svenska och matematik från förskoleklass till årskurs 6.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap, din sociala kompetens samt din vilja till utvecklingsarbete. Du är flexibel, lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta med kollegor samt är positiv och öppen för nya tankar och ideér.

Du är kunnig inom ditt yrkesområde och har god förmåga att leda elevgrupper. Du förväntas ha förmågan att anpassa din undervisning och ditt förhållningssätt utifrån våra elevers behov. Du har en stark vilja att samarbeta med andra pedagoger i din undervisning

Meriterande kvalifikationer

- behörighet i flera ämnen.

- utbildad i att handleda lärarstudenter

- erfarenhet av arbete med digitala lärverktyg tex Cromebook, Smartboard och IPads.

- erfarenhet att använda Google Suite i din undervisning

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en ferietjänst.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Upplysningar

Rektor Niklas Almgren: 023-824 17, niklas.almgren@falun.se

Bitr rektor Maria Eriksson: 023-87141, mer46@falun.se

Fackliga företrädare

Birgitta Berglund, Lärarförbundet: birgitta.berglund@falun.se

Hans Annerbo, Lärarnas Riksförbund: hans.annerbo@falun.se

Kontaktinformation
Niklas Almgren, Rektor

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Gruvrisskolan söker grundskollärare

Ansök nu

Dela detta jobb