pedagogjobb.se

Grundskollärare yngre åldrar Sturebyskolan

Ansök nu

Grundskollärare yngre åldrar Sturebyskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Sturebyskolan är en F-9-skola med ca 1170 elever belägen i Enskede utanför Stockholm. Skolans arbete präglas av höga ambitioner, arbetsglädje, höga resultat och ett långt drivet kvalitetsarbete. Skolan har en lång tradition av ett nära samarbete med högskola och universitet och har under årens lopp samarbetat med bl.a. Stockholms universitet och Uppsala universitet i olika skolutvecklings- och forskningsprojekt. För våra professionella lärare är det en självklarhet att utgå från forskning och beprövad erfarenhet i sitt vardagliga arbete. För oss är det viktigt med en arbetsplats som genomsyras av ett professionellt arbetssätt och präglas av glädje och engagemang för varandra och våra elever. Sturebyskolan är en attraktiv skola som är känd för sin höga trivsel bland elever och medarbetare.

Sturebyskolan arbetar med övertygelsen att alla elever kan och ska nå målen. Ett högt deltagande i skolans kvalitetsarbete är en del i vårt gemensamma uppdrag. På skolan har vi en pedagogisk utvecklingsgrupp som består av skolans förste- och utvecklingslärare som alla arbetar mot skolans verksamhetsmål tillsammans med personal och skolledning

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer
Vi behöver en till kompetent lärare till vårt härliga lågstadiegäng! Som lärare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag men behöver också kunna arbeta självständigt och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har ett mentorsuppdrag i en klass som du delar med en fritidsmentor. 

Sturebyskolan söker dig som är en engagerad, trygg pedagog med tydligt ledarskap, gärna med några års erfarenhet, men även du som målmedveten, vetgirig nyexaminerad är välkommen att söka.Våra elever behöver dig som är strukturerad, stresstålig, duktig på att individanpassa, har förmåga att se elevernas styrkor och inspirera.

Dela detta jobb

Grundskollärare yngre åldrar Sturebyskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen