pedagogjobb.se

Logga

Grundskollärare till Ursvikskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Grundskollärare till Ursvikskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Ursvikskolan får du möjlighet att komma rakt in i ett pågående utvecklingsarbete. Ursvikskolan är en populär nyrenoverad skola med en stabil personalgrupp. Tycker du om att arbeta i arbetslag och med elevers lärande och utveckling är detta ett jobb för dig! Du kommer också att få vara med och vidareutveckla skolan. Dina tankar och ideér är viktiga! Läs mer här.

Som lärare kommer du att ansvara för våra elevers lärande och utveckling i våra mellanstadieklasser, då enligt gällande styrdokument. Du kommer att få samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och de övriga lärarkollegor runt eleverna samt elevernas vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter innebär att planera, genomföra och följa upp undervisningen med elevernas bästa i fokus. Detta så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Vi vill att du har lärarexamen och legitimation i bild och gärna något mer ämne ex engelska eller NO-ämnena. Att du är en strukturerad och pedagogisk ledare som tar ett helhetsansvar. Vi vill även att du kan inspirera, engagera och hjälpa dina elever till att nå en god måluppfyllelse. Det är likaså viktigt att du har ett trevligt och professionellt bemötande både mot dina kollegor och elevernas vårdnadshavare.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid från höstterminens start 2019. Tillträde 12 augusti. Sista ansökningsdag den 23 juni, 2019. Intervjuer kommer ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

 

Dela detta jobb

Logga
Grundskollärare till Ursvikskolan

Sundbybergs stad