pedagogjobb.se

logga

Grundskollärare till undervisningsgrupp Arken

Ort
Utgår

2018-07-23

Ansök nu

Grundskollärare till undervisningsgrupp Arken

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Arbetsuppgifter
Den särskilda undervisningsgruppen Arken är till för att förstärka hemskolans insatser. Arken erbjuder en anpassad studiegång där ett individanpassat arbetssätt är i fokus. Arbetet sker utifrån en gemensam pedagogisk grundsyn och med ett lösningsinriktat perspektiv där bemötandet och förhållningssättet är av största vikt. En kontinuerlig samverkan med hemskolan är en förutsättning för att eleverna ska känna trygghet och tillit när de ska återgå till denna.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med svenska i kombination med andra ämnen. Kombinationer som inte innehåller svenska kan också vara av intresse.

Du har en gedigen bakgrund och kunskaper i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha förmåga och erfarenheter av att skapa goda relationer till pedagoger, elever och vårdnadshavare. Du är trygg och tydlig och kan sätta gränser i din yrkesroll.

Du är bra på att samarbeta och har samtidigt förmåga att agera självständigt vid uppkomna situationer. Du har idéer, humor och värme i ditt arbete.

Vi ser att du har ett genuint intresse för ungdomar med en mångfacetterad problematik och kan delta i andra aktiviteter.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Löneform    Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/387

Kontakt    
Johan Berglund, Biträdande elevhälsochef, 070-577 75 45

Facklig företrädare    
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Sista ansökningsdag    2018-07-23

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare till undervisningsgrupp Arken

Örnsköldsviks kommun