pedagogjobb.se

logga

Grundskollärare till Örnsköldskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Grundskollärare till Örnsköldskolan

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.
Örnsköldskolan är en skola F-6 belägen i centrala Örnsköldsvik. Vi erbjuder en verksamhet med mångfald och flerspråkighet där språk och kunskapsutvecklande står i fokus.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i årskurs 4-6 och kommer ha det övergripande ansvaret för undervisning i elevgrupp och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi ser med fördel att du har kunskap om språk och kunskapsutvecklande arbetssätt samt erfarenhet av hur undervisning med stöd av digitala verktyg kan utformas.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet årskurser 1-6 i något eller några av följande ämnen -  svenska, svenska som andra språk, SO, engelska.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidare.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    15 augusti 2018
Löneform    Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/407

Kontakt    
Eva Johansson, rektor, 0660-889 12

Facklig företrädare    
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Sista ansökningsdag    2018-08-12

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare till Örnsköldskolan

Örnsköldsviks kommun