pedagogjobb.se

Grundskollärare till Öhn Skola

Ort
Utgår

2020-12-14

Ansök nu

Grundskollärare till Öhn Skola

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.
Här bor människor med stark framtidstro!

Öhns skola är belägen på landsbygden med naturen inpå knutarna och har tillgång till skidspår, skridskoplan och en egen skolskog. Öhns skola är indelad i fyra klasser; F-1, åk. 23, åk. 4 och åk. 5-6. Verksamheten består av knappt 60 elever. Skolan har även två förskoleavdelningar och ett fritidshem.

Öhns skola fokuserar på värdegrundsarbete och rörelse med naturupplevelser.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Såvida erforderliga beslut fattas söker vi nu en lågstadielärare/grundskollärare åk 1-7 till Öhns skola för undervisning i de yngre åldrarna åk. 2-3

Arbetet innebär ämnesplanering, undervisning och bedömning inom ämnet i enlighet med läroplan för grundskolan i samarbete med ytterligare pedagoger på skolan.
Mentorskap ingår.

Vi har utvecklat ett särskilt förmånligt rekryteringspaket riktat mot lärare. Som nyanställd hos oss kan du få upp till 100 000 kr i rekryteringsförmån.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation.

Din undervisning bygger på ett aktivt formativt lärande. Du är skicklig att analysera din undervisning och resultat.

Du besitter en god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser även att du är lyhörd och har hög social kompetens.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Grundskollärare till Öhn Skola

Sollefteå Kommun