pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Grundskollärare till Johannes skola

Ansök nu

Grundskollärare till Johannes skola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 540 elever. Vår internationella karaktär, går som en röd tråd genom vision och värdegrund på vår skola. Hos oss möts många nationaliteter, kulturer och språk. Det engelska språket är särskilt framträdande och en naturlig del av kommunikation och undervisningsspråk.

Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Skolan är nyrenoverad med ny ventilation, fler toaletter, ny belysning och nya ljudabsorbenter och ytskikt m.m.

Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen!

Läs mer på https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/johannes-skola-f-6/

Här hittar du oss https://www.google.se/maps/place/Johannes skola/

Vi lever i en dynamisk värld och vill att alla som arbetar här är flexibla och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Med prestigelöshet och lagarbete löser vi det mesta. Nu söker vi en ny grundskollärare som vill bli en del i vårt lärarteam och på ett positivt och lösningsfokuserat sätt bidra till vår skolas utveckling!

Välkommen till Johannes skola!
 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig skickliga och positiva legitimerade grundskollärare som tycker om att arbeta med låg- och mellanstadieelever i skolan och som utmanas av och känner tillfredsställelse med att arbeta i arbetslag. Tjänsten är med placering på mellanstadiet där du tillsammans med tre lärarkollegor kommer att utgöra ett årskursarbetslag med ansvar för undervisningen i årskursens tre klasser. 

På skolan går många elever med engelska som sitt modersmål. Om du har tidigare erfarenhet av och känner dig trygg med att använda engelska som ett undervisningsspråk är det en stor merit för tjänsterna.

Ett inkluderande förhållningssätt till undervisningen och goda kunskaper inom digitalisering är även det meriterande för tjänsterna. Vi har god tillgång till såväl surfplattor som datorer vilka används som kompensatoriska och kompletterande verktyg i undervisningen.

Den utannonserade tjänsten är en heltidstjänst med ferieanställning. 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, med behörighet i svenska och matematik för mellanstadiets årskurser.

Behörighet för undervisning även på lågstadiet samt inom ytterligare ämnen är meriterande. Behörighet att undervisa i svenska som andraspråk är särskilt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på https://pedagog.stockholm/

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Grundskollärare till Johannes skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen