pedagogjobb.se

logga

Grundskollärare till Husumskolan

Ort
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Grundskollärare till Husumskolan

Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.
Välkommen till Husumskolan och arbetslaget F-3, ett arbetslag som har högt i tak och jobbar för alla elevers bästa när det gäller trygghet och kunskapsutveckling. Husumskolan har hög måluppfyllelse och det råder ett bra samarbete mellan stadierna. Utemiljön kring Husumskolan ger möjlighet till stor variation i undervisningen.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i årskurs 1 och kommer ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i årskurserna 1-3.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidare. 

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180816
Löneform    Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Örnsköldsvik
Län    Västernorrlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/363

Kontakt    
Bert Grundström, rektor, 072-514 07 22
Mikael Breilin, verksamhetschef, 0660-883 65

Facklig företrädare    
Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Sista ansökningsdag    2018-07-31

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare till Husumskolan

Örnsköldsviks kommun