pedagogjobb.se

Grundskollärare till Haverdals Byskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Grundskollärare till Haverdals Byskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Haverdals byskola Haverdals byskola är organiserad i två spår, F-2 och 4-5. Fritidshemmet är organiserat i två spår, F-1 och 4-6. Haverdals byskola har 160 elever i skolan och drygt 100 av dessa är också elever i fritidshemmet. Som lärare i Haverdal får du alltid stora möjligheter att utvecklas som lärare i ett kollegialt sammanhang. Ledord i verksamheten är: Haverdals byskola - med lärandet i fokus - vi bygget en skola där människor växer genom lärande, nyfikenhet, kreativitet och samverkan. Haverdals byskola - vår skola - vi är en skola där människor möts med ömsesidig respekt och omtanke. Haverdals byskola - en skola för alla - vi skapar en atmosfär som ger lust att lära genom aktivitet, gemenskap och ansvar. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Kvalifikationer

Krav: Lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år, F-klass och fritidshem. Har du Musik i din verktygslåda är det en merit. Du är en tydlig ledare i klassrummet med struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Publicerad
2020-09-10
Ansök senast
2020-09-25

Upplysningar

  • Anders Hjalmarsson, rektor
    Telefon: 070-512 80 71 eller 070-203 38 00
  • Lärarförbundet Expedition
    Telefon: 035-137997

Ansökan

Referensnummer
C41772 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare till Haverdals Byskola

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning