pedagogjobb.se

logga

Grundskollärare till Hallsta skola

Ansök nu

Grundskollärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

I Hallsta skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential och för att nå dit behöver vi de bästa lärarna. Vi som arbetar på Hallsta skola gör stor skillnad för våra elever. Vår målsättning är att arbeta hälsofrämjande med fokus på resultat. 

Vi söker följande tjänster inför läsåret 21/22:

1. Lärare i tyska årskurs 6-9, hel- eller deltid, gärna i kombination med annat ämne

2. Lärare i spanska årskurs 6-9, hel- eller deltid, gärna i kombination med annat ämne

3. Lärare i musik årskurs 1-9, hel- eller deltid, gärna i kombination med annat ämne

Arbetsbeskrivning

I Hallsta skola arbetar vi för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat genom att skapa goda relationer i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. I din undervisning behöver du ha fokus på gruppen och den enskilde elevens behov och förmåga att utvecklas i grupp. Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera undervisning enligt skolans styrdokument. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever. I mötet med eleverna behöver du ha förmåga att kunna kommunicera kring nästa steg i deras utveckling och hur de kommer vidare med sina studier. Du agerar som en vuxen förebild för alla elever på skolan. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ämneslärarutbildning med lärarlegitimation. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta och du behöver vara lyhörd. Som person är du trygg och tydlig och du har förmågan att skapa förutsägbarhet för dina elever. Genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitativ framåtsyftande undervisning. Hallsta skola arbetar med iPads i undervisningen så du behöver ha digital kompetens och se värdet i att analoga, digitala och kreativa arbetssätt skapar en meningsfull och begriplig undervisning. 

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola, med goda kommunikationer till och från Norrtälje. Naturen finns utanför knuten. Hos oss går 430 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande, just nu pågår en satsning på Kooperativt lärande. Vi har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner. Vi har ett kompetent elevhälsoteam med många olika professioner. Vi följer systematiskt upp elevernas resultat och för oss är det viktigt att eleverna har en god pedagogisk, fysisk och psykosocial lärmiljö. 

Övrigt

Tjänsterna omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. 

Anställningsform

Hel- och/eller deltid. Tillsvidareanställning.

Tillträde: 10 augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. 

Rekryteringslotsen

Alla pedagogtjänster i Hallstaviks rektorsområde omfattas av Norrtälje kommuns unika projekt RekryteringslotsenRekyteringslotsen hjälper dig med bostad, både permant- och övernattningsbostad samt andra tjänster som underlättar din etablering i Norrtälje kommun. Läs mer om Rekryteringslotsen på Norrtälje kommuns hemsida, www.norrtalje.se.

Kontaktpersoner

Biträdande rektor

Susanna Wiberg, susanna.wiberg@norrtalje.se, 0175-25667

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 0175-25660

Facklig representant Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Eva Blomberg, eva.blomberg@norrtalje.se

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret