pedagogjobb.se

Grundskollärare textil till Getingeskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Grundskollärare textil till Getingeskolan

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Getingeskolan växer och till hösten 2020 är vi över 630 elever på skolan. Du kommer att arbeta tillsammans med ett glatt och utvecklingsinriktat gäng som utmanar och vill bli utmanade. På Getingeskolan arbetar vi tillsammans, därför söker vi dig som är en lagspelare. 

Vår drivkraft är att i alla lägen göra det som är bäst för eleverna. Vi har en vision som vi alltid lever efter Här gör vi varandra bra! Detta ställer stora krav på oss, vilket tilltalar oss.

Arbetsuppgifter
Vi söker en grundsskollärare i textil till Getingeskolan. 

Som grundskollärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation/Lärarexamen eller annan examen med behörighet att undervisa i grundskolan.

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2020-08-10
Publicerad
2020-03-26
Ansök senast
2020-04-05
Upplysningar
Ann-Karin Bergkvist, rektor
Telefon: 072-0849106
E-post: Ann-Karin Bergkvist, rektor
Sandra Tomin, rektor
Telefon: 0721-556863
E-post: Sandra Tomin, rektor
Yvonne Hall Lärarnas Riksförbund
E-post: Yvonne Hall Lärarnas Riksförbund
Mats Berntsson, Lärarförbundet
Telefon: 035-53141
E-post: Mats Berntsson, Lärarförbundet
Ansökan
Referensnummer
C36856 - 2020
Ansök
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare textil till Getingeskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning