pedagogjobb.se

Grundskollärare Sv/Eng/So, åk 1-3, Blåklintskolan

Ansök nu

Grundskollärare Sv/Eng/So, åk 1-3, Blåklintskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9. Skolan är uppdelad i en F-3 del, där även fritidshem finns, samt en 4-9 del med tillhörande fritidsgård. Skolan ligger centralt belägen i Mjölby med närhet till både bibliotek, simhall och grönområden. På Blåklintskolan möts dagligen ca. 530 elever och 80 medarbetare.

På Blåklintskolan vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever och färga vår verksamhet. Därför är du en flexibel person med ett stort driv, en positiv inställning och en föredömlig samarbetsförmåga.

För att trivas i rollen som medarbetare på Blåklintskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.

ARBETSUPPGIFTER
På Blåklintskolan F-3 sker en stor del av arbetet triovis, så även denna tjänst. Du kommer att arbeta tillsammans med två pedagoger med motsvarande ämneskompetens som du.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att fungera som lärare med ett extra fokus mot specialundervisning och med ett stort ansvar för att driva arbetet med bland annat extra anpassningar och särskilt stöd. Detta kommer att ske både inom ramen för din närmsta trio men även tillsammans med övriga motsvarande funktioner samt skolans speciallärare och specialpedagoger.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk 1-3 Sv/Eng/SO. Vi ser tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en lugn och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats, präglad av det goda samarbetet och en tydlig flexibilitet. Blåklintskolan har sedan tidigare goda internationella kontakter och därtill deltar vi årligen i en rad olika utvecklingsforum såsom bland annat BETT -mässan.

Till kommande termin intensifierar vi arbetet med vårt tillgänglighetsarbete på enheten, vilket kommer göra avtryck och färga hela vår organisation. Det är vår förhoppning att du vill vara med på vår resa och bidra till att göra oss till en bättre skola.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare Sv/Eng/So, åk 1-3, Blåklintskolan

Mjölby kommun