pedagogjobb.se

Grundskollärare Spanska/Moderna språk åk 7-9 till Österledskolan

Ansök nu

Grundskollärare Spanska/Moderna språk åk 7-9 till Österledskolan

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Österledskolan är en 7-9 skola som ligger i Oskarström. På skolan går det i nuläget 305 elever i fyra paralleller. Skolan har en positiv utveckling på sina resultat under tre senaste åren. Utvecklingen av resultaten grundar vi ett starkt ämneskollegium och ett tydligt fokus på utveckling av undervisningen i sitt systematiska kvalitetsarbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare inom Spanska/Moderna språk till Österledskolan.  

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med ämneslag och lärarkollegor planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Viktigast är att du är nyfiken på ditt och andra lärares arbeten och kan formulera tankar och idéer på ett tydligt sätt. 

Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Spanska/Moderna språk 7-9 eller grundskolans senare år.

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde senast 2020-08-10 eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-03-16
Ansök senast
2020-03-31
Upplysningar
Stefan Blessenius, rektor
Telefon: 073-8508793
Charles Lundholm, rektor
Telefon: 070-2388538
Barbro Sahlin, Lärarförbundet
Telefon: 073-2303611
Julius Wengelin Grantén, LR
Telefon: 073-3053985
Ansökan
Referensnummer
C36483 - 2020
Ansök
Övrig information

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare Spanska/Moderna språk åk 7-9 till Österledskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning