pedagogjobb.se

Grundskollärare musik åk 7-9 till Österledskolan

Ansök nu

Grundskollärare musik åk 7-9 till Österledskolan

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Österledskolan är en 7-9 skola som ligger i Oskarström. På skolan går det  i nuläget 303 elever i fyra paralleller. Skolan har en positiv utveckling på sina resultat under tre senaste åren. Utvecklingen av resultaten grundar vi ett starkt ämneskollegium och ett tydligt fokus på utveckling av undervisningen i sitt systematiska kvalitetsarbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare inom ämnet Musik till Österledskolan.  

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med ämneslag och lärarkollegor planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Viktigast är att du är nyfiken på ditt och andra lärares arbeten och kan formulera tankar och idéer på ett tydligt sätt. 

Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik.

Tjänsten medför mentorsuppdrag tillsammans med kollega i en åk.7. Som mentor ska du genomföra utvecklingssamtal och vara en självklar medspelare i elevhälsans arbete som en trygg, professionell vuxen i elevernas vardag.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Musik 7-9 eller grundskolans senare år.

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2020-08-10 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2020-02-11
Ansök senast
2020-03-01
Upplysningar
Stefan Blessenius, rektor
Telefon: 073-8508793
Charles Lundholm, rektor
Telefon: 070-2388538
Barbro Sahlin, Lärarförbundet
Telefon: 073-2303611
Julius Wengelin Grantén, LR
Telefon: 073-3053985
Ansökan
Referensnummer
C35443 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare musik åk 7-9 till Österledskolan

Halmstads kommun