pedagogjobb.se

Grundskollärare Ma/NO till Rebbelberga rektorsområde

Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Grundskollärare Ma/NO till Rebbelberga rektorsområde

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Vision för Rebbelberga rektorsområde är: En mötesplats för lärande i glädje och gemenskap. Vårt arbete har en tydlig fokus på att lärandet utvecklas när elever och personal känner glädje och gemenskap. Våra gemensamma aktiviter där alla elever är engagerade löper som en röd tråd under hela läsåret. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter. På Rebbelberga ska barn och vuxna må bra och våga vara sig själva.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som vill utvecklas tillsammans med andra. Du kommer att vara en del i ett positivt och utvecklingsintresserat arbetslag med ansvar för elever i årskurs 5. För oss är det viktigt att kunna erbjuda eleverna en verksamhet som lockar och utmanar till lärande och nyfikenhet. Det möjliggör vi genom att ha kunniga, ansvarstagande och flexibla pedagoger som lyssnar på eleverna och erbjuder varierande lärsituationer utifrån elevernas utvecklingsnivå och intresse. Arbete med IKT är en naturlig del av elevernas arbete. Vi har stor tillgång till digitala verktyg och anser att digital kompetens är en av många kompetenser våra elever måste ha med sig in i framtiden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskolelärare 4-6 med behörighet i matematik och NO. Andra ämnen kan också vara av intresse. Du är väl förtrogen med att knyta läroplanen till den dagliga verksamheten och har en vilja att använda digitala verktyg i din undervisning. Du ser möjligheter, har empati och ser barns olika behov.

Kanske är du en blivande Rebbelbergare! Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga! 

Besök vår hemsida och vår Facebook-sida för att ta reda på mera om oss. 

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-08-08 
Omfattning: 80-100% 
Intervjuer kommer att ske under ansökningsperioden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:59/19

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Stig Hasselgård

Rektor med områdesansvar 0431-46 85 14 stig.hasselgard@engelholm.se

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000 

Dela detta jobb

Grundskollärare Ma/NO till Rebbelberga rektorsområde

Ängelholms kommun