pedagogjobb.se

Grundskollärare i trä- och metallslöjd till Snöstorps- och Brearedsskolan

Ansök nu

Grundskollärare i trä- och metallslöjd till Snöstorps- och Brearedsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare i trä- och metallslöjd som vill vara med och fortsätta utveckla slöjdundervisningen på Brearedsskolan och Snöstorpsskolan tillsammans med kollegor och ledning, till att bli skolor där alla elever har möjlighet att nå så långt som möjligt, utifrån sina förutsättningar. Som lärare handleder, utmanar och stödjer du eleverna till att använda sin kreativitet i ämnet slöjd. I arbetet ingår att planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i trä och metallslöjd. Som person är du stabil och trygg med god förmåga att bygga positiva relationer med elever, kollegor och ledning. Du har tankar om hur slöjdämnet i sig och tillsammans med andra ämnen väcker elevernas nyfikenhet och lust att utforska olika material samt ta sig an utmaningar på ett kreativt sätt. Vi sätter stort värde på goda ledaregenskaper och förmåga att skapa studiero. Du kan arbeta självständigt och tillsammans, är lyhörd och kan anpassa dig efter elevens behov. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar samt har en självreflekterande förmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: 2020-08-12
Publicerad
2020-05-08
Ansök senast
2020-05-29

Upplysningar

 • Christina Jönne, rektor
  Rektor
  Telefon: 0706-328222
 • Klas Almer, rektor
  Telefon: 072-083 64 20
 • Annicka Olsson
  Lärarförbundet
  Telefon: 0729-639405
 • Kristin Koefoed
  Telefon: 073-400 97 73

Ansökan

Referensnummer
C38466 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare i trä- och metallslöjd till Snöstorps- och Brearedsskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning