pedagogjobb.se

Grundskollärare i musik till Klaraskolan

Ansök nu

Grundskollärare i musik till Klaraskolan

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Klaraskolan är en helt ny verksamhet som startades höstterminen 2018. Såväl personal som elever på Klaraskolan ska omfattas av vår vision: Sund, aktiv och full av kunskap. Skolan byggs för 550 elever i åk 6-9. Eleverna kommer från Snöstorpsskolan och Andersbergsskolan. 

Som medarbetare på Klaraskolan ser vi att du som pedagog har ett aktivt medledarskap och tar ansvar för skolans gemensamma pedagogiska utveckling. Verksamheten är i en utvecklingsfas där vi fortfarande har utmaningar kopplat till struktur och rutiner, där du som medarbetare är en viktig spelare på ”planen”. Vi söker dig som ser möjligheterna och glädjen i att börja arbeta i en verksamhet där ännu ingenting ”sitter i väggarna”, där du tillsammans med kollegor har stor möjlighet till inflytande och delaktighet i utformningen, från individ- till skolnivå.

Under den korta tid skolan varit igång har sammanhållningen och samverkan stärkts på ett mycket positivt sätt. Om just du blir vår nya kollega kommer du att välkomnas till en gemenskap som kännetecknas av ett stort engagemang, en strävan efter att ständigt bli bättre på det vi gör, humor och värme! 

Vi tror på elevernas förmåga att ta eget ansvar och vara aktiva i sitt lärande. Därför söker vi dig som är duktig på att skapa struktur, tydlighet och omtanke för dina elever. Du behöver vara en lärare som alltid strävar efter att skapa bra relationer med elever, kollegor, vårdnadshavare, chefer och alla andra vi samverkar med. Vi söker en lärare som är en duktig och engagerad ledare av sin och vår gemensamma verksamhet. Som pedagog på alla skolor, men kanske särskilt på vår, är detta en förutsättning alla elever ska ha möjlighet att lyckas. Vi hoppas att just du vill vara en medledare i vårt gemensamma uppdrag att skapa trygghet, utveckling och lärande för eleverna på Klaraskolan!

Arbetsuppgifter
Vi säker dig som är musiklärare! 
Du kommer att bedriva undervisning i årskurs 6-9. Du arbetar språkutvecklande och anpassar undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser värdet av ett kollegialt lärande och tar din del av ansvaret för ett fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Du har mod att tänka nytt och du ser digitala verktyg som möjligheter till bättre resultat. 

Vi arbetar i arbetslag, där var och en i alla avseenden vara ska föredömen för eleverna och ha goda relationer med vårdnadshavarna. Vi ska bemöta dem på det sätt vi själva vill bli bemötta professionellt, sakligt och med ett stort hjärta! 

Du är som mentor ansvarig för att följa dina elevers skolgång i alla avseenden, att föra en god dialog med kollegor och vårdnadshavare om hur elevens utveckling kan stödjas och utmanas på bästa sätt.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation

Fakta om tjänsten
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-02-11
Ansök senast
2020-03-01
Upplysningar
Nikola Trubarac
Rektor
Telefon: 072-9639253
Ansökan
Referensnummer
C35441 - 2020
Ansök
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare i musik till Klaraskolan

Halmstads kommun