pedagogjobb.se

Grundskollärare i engelska och spanska till Vallåsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Grundskollärare i engelska och spanska till Vallåsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Vallåsskolan är en mångkulturell skola med cirka 710 elever i F-9-spannet. Arbetsplatsen kännetecknas av ett positivt utvecklingsklimat där samverkan mellan skolans alla personalkategorier är viktig för att kunna verka professionellt och få våra elever att nå sin fulla potential. Här får du som anställd stor frihet att, tillsammans med skolledning och arbetslag, utforma undervisning och arbetssätt utifrån just era förutsättningar och här ges utrymme för medledarskap och du förväntas bidra till kollegialt lärande.

Arbetsuppgifter

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera elevens behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Mentorsskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska och engelska i åk 6-9. Vi ser att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och tydlig i ditt arbete som lärare. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och din personliga lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2020-08-10
Publicerad
2020-06-18
Ansök senast
2020-07-05

Upplysningar

  • Ida Ottosson
    Rektor
    Telefon: 072-976 12 21
  • Hans Andersson, Lärarnas Riksförbund
    Telefon: 035-137000 (Halmstad Direkt)

Ansökan

Referensnummer
C39871 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare i engelska och spanska till Vallåsskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning