pedagogjobb.se

Grundskollärare F-3 till Furulundsskolan

Ansök nu

Grundskollärare F-3 till Furulundsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Furulundsskolan är en f-9 skola med ca 700 elever i de östra/centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och många elever söker sig hit. Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Alla lärare arbetar med elevernas språkutveckling. På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet samt för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och sitt lärande. Elevhälsoteamet arbetar nära arbetslagen i dessa processer. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår helhetsidé med verksamhetsidéer som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning. På Furulundsskolan är det kollegiala lärandet viktigt i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till F-3 som vill vara med och fortsätta utveckla Furulundsskolan till att bli en skola där alla elever har möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Du kommer tillsammans med andra lärare att ansvara för planering, dokumentation, genomförande, utvärdering och utveckling av undervisningen. På Furulundsskolan ansvarar lärare för undervisningen i Förskoleklassen. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som finns att läsa om på hemsidan.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare för undervisning på lågstadiet. Du som söker har en god förmåga att bygga positiva relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur, och du har erfarenhet och kunskaper om hur IKT kan omsättas i undervisningen för att öka elevernas måluppfyllelse och lust att lära. Du har goda ledaregenskaper som bidrar till studiero. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-01-13
Ansök senast
2020-01-31

Upplysningar

  • Camilla Lithander, Rektor
    Telefon: 0766-965658
  • Sara von Braun, Lärarförbundet
    Telefon: 076- 611 13 87
  • Kristina Lassagård, Lärarförbundet
    Telefon: 035-13 86 47

Ansökan

Referensnummer
C34471 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3 till Furulundsskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning