pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Grundskollärare F-3 Sturebyskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Grundskollärare F-3 Sturebyskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Sturebyskolan är en F-9-skola med ca 1170 elever belägen i Enskede utanför Stockholm. Skolans arbete präglas av höga ambitioner, arbetsglädje, höga resultat och ett långt drivet kvalitetsarbete. Skolan har en lång tradition av ett nära samarbete med högskola och universitet och har under årens lopp samarbetat med bl.a. Stockholms universitet och Uppsala universitet i olika skolutvecklings- och forskningsprojekt. För våra professionella lärare är det en självklarhet att utgå från forskning och beprövad erfarenhet i sitt vardagliga arbete. För oss är det viktigt med en arbetsplats som genomsyras av ett professionellt arbetssätt och präglas av glädje och engagemang för varandra och våra elever. Sturebyskolan är en attraktiv skola som är känd för sin höga trivsel bland elever och medarbetare.

Sturebyskolan arbetar med övertygelsen att alla elever kan och ska nå målen. Ett högt deltagande i skolans kvalitetsarbete är en del i vårt gemensamma uppdrag. På skolan har vi en pedagogisk utvecklingsgrupp som består av skolans förste- och utvecklingslärare som alla arbetar mot skolans verksamhetsmål tillsammans med personal och skolledning

Arbetsbeskrivning

Vi behöver en till kompetent lärare till vårt härliga lågstadiegäng! Som lärare hos oss kommer du att tillhöra ett arbetslag men behöver också kunna arbeta självständigt och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har ett mentorsuppdrag i en klass som du delar med en fritidsmentor.

Sturebyskolan söker dig som är en engagerad, trygg pedagog med tydligt ledarskap, gärna med några års erfarenhet, men även du som målmedveten, vetgirig nyexaminerad är välkommen att söka. Våra elever behöver dig som är strukturerad, stresstålig, duktig på att individanpassa, har förmåga att se elevernas styrkor och inspirera.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     2022-01-10 eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6799

Kontakt

  • Robert Irestam, 0850846306

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-10

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

 

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3 Sturebyskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen