pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Nu har du chansen att få bli en av våra nya medarbetare och en viktig del i vår organisation!

På Slättaskolan har vi hög behörighet i kollegiet och du får förmånen och möjligheten att samarbeta med behöriga, kompetenta och engagerade kollegor. Vi tror på, och arbetar för ett nära kollegialt samarbeta där vi ser hur samverkande pedagoger i ett klassrum gynnar elevens inlärning och kunskapsutveckling. Vi arbetar gemensamt för ett öppet och positivt klimat där vi tillsammans skapar förutsättningar för skolutveckling. För oss är det pedagogiska samtalet och den gemensamma reflektionen viktiga delar i vardagen. Vår målsättning är att vara en arbetsplats som varje medarbetare vill utveckla, en arbetsplats där åsikter blir lyssnade på, där medarbetares resurser tillvaratas och en arbetsplats som ger utrymme för personlig utveckling. 

Gemensamt har vi som mål att vara en skola där goda kunskapsresultat kombineras med hög trivsel och gemenskap. För oss är eleven i centrum och uppmuntras till självständighet, kreativitet och eget ansvar. I allt arbete ska vi bidra till att eleven får möjlighet att växa och utvecklas till en medmänniska som känner stolthet och nöjdhet med både sitt skolarbete och sin personliga utveckling.

För oss är trygghet, gruppen och vi-känslan centrala begrepp och en självklar utgångspunkt i vårt arbetet är förståelsen för att olika är bra. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare med behörighet i F-3 alternativt en förskollärare.Du kommer att arbeta i ett arbetslag med ansvar för cirka 75 elever i åk F-2 där ditt specifika uppdrag detta läsår är förskoleklassen. I förskoleklassen är ni två lärare som tillsammans delar på ansvaret för klassen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. 

Tillräckliga kvalifikationer
-Legitimerad lärare med grundlärarexamen F-3 alternativt legitimerad förskollärare
-Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument.
-Du ska ha goda kunskaper om språkutveckling.
-Du ska ha goda kunskaper om språklig medvetenhet och barns skriftspråkliga utveckling.
-Du har kunskapen och förmågan att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla elever.
-Du ser möjligheter istället för hinder och är öppen för förändringar.
-Du ska ha ett kreativt och nyfiket förhållningssätt.
-Du ska ha en god samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper
i söker dig som är tydlig i ditt ledarskap och har en god struktur i din undervisning. Du är bra på att leda och motivera eleverna att i samspel med dig hitta effektiva vägar för att nå gemensamma mål. Du är duktig på att arbeta med relationer som grund för din undervisning. Du är en person som är lätt att samarbeta med men som också kan fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Du har förmågan att vara flexibel och anpassa dig till nya situationer. Du är bra på att lyssna och kommunicerar på ett sätt så att alla ges möjlighet att delta och vara aktiva.

Meriterande kvalifikationer
-Vi ser gärna att du har behörighet från förskoleklass till och med årskurs 3.
-Erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen så som Chromebooks, iPads och Google Suits

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid från den 13 januari eller enligt överenskommelse. Lärarlegitimationen och behörigheter bifogas ansökan. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.
För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar
Rektor Christopher Granberg 023 - 824 43 Christopher.granberg@falun.se 

Biträdande rektor Cecilia Zettervall 023 - 821 39 Cecilia.zettervall@falun.se 

Biträdande rektor Katarina Tegmark, 023-83966 Katarina.tegmark@falun.se 

Fackliga företrädare

Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, 023-863 36

Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas Riksförbund, 023-838 63

Kontaktinformation
Cecilia Zettervall, Biträdande rektor, 023-821 39

Arbetsplats
Slaggatan 4

79171 Falun

Logga

Grundskollärare F-3

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb