pedagogjobb.se

Om arbetsplatsen

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Klaraskolan är en verksamhet som startades höstterminen 2018. Såväl personal som elever på Klaraskolan ska omfattas av vår vision: Sund, aktiv och full av kunskap. Skolan byggdes för 550 elever i åk 6-9. Eleverna kommer från Snöstorpsskolan och Andersbergsskolan. Som medarbetare på Klaraskolan ser vi att du som pedagog har ett aktivt medledarskap och tar ansvar för skolans gemensamma pedagogiska utveckling. Verksamheten är i en utvecklingsfas där vi fortfarande har utmaningar kopplat till struktur och rutiner, där du som medarbetare är en viktig spelare på planen. Vi söker dig som ser möjligheterna och glädjen i att börja arbeta i en verksamhet där ännu ingenting sitter i väggarna, där du tillsammans med kollegor har stor möjlighet till inflytande och delaktighet i utformningen, från individ- till skolnivå. Under den korta tid skolan varit igång har sammanhållningen och samverkan stärkts på ett mycket positivt sätt. Om just du blir vår nya kollega kommer du att välkomnas till en gemenskap som kännetecknas av ett stort engagemang, en strävan efter att ständigt bli bättre på det vi gör, humor och värme! Vi tror på elevernas förmåga att ta eget ansvar och vara aktiva i sitt lärande. Därför söker vi dig som är duktig på att skapa struktur, tydlighet och omtanke för dina elever. Du behöver vara en lärare som alltid strävar efter att skapa bra relationer med elever, kollegor, vårdnadshavare, chefer och alla andra vi samverkar med. Vi söker en lärare som är en duktig och engagerad ledare av sin och vår gemensamma verksamhet. Som pedagog på alla skolor, men kanske särskilt på vår, är detta en förutsättning alla elever ska ha möjlighet att lyckas. Vi hoppas att just du vill vara en medledare i vårt gemensamma uppdrag att skapa trygghet, utveckling och lärande för eleverna på Klaraskolan!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är bildlärare. Du kommer att bedriva undervisning i årskurs 6-9. Du arbetar och anpassar undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser värdet av ett kollegialt lärande och tar din del av ansvaret för ett fungerande systematiskt kvalitetsarbete. Du har mod att tänka nytt och du ser digitala verktyg som möjligheter till bättre resultat. Vi arbetar i arbetslag, där var och en i alla avseenden ska vara föredömen för eleverna och ha goda relationer med vårdnadshavarna. Vi ska bemöta dem på det sätt vi själva vill bli bemötta professionellt, sakligt och med ett stort hjärta! Du är som lärare ansvarig för att följa dina elevers skolgång i alla avseenden, att föra en god dialog med kollegor och vårdnadshavare om hur elevens utveckling kan stödjas och utmanas på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet bild.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-10-12
Ansök senast
2020-10-26

Upplysningar

 • Nikola Trubarac
  Rektor
  Telefon: 072-9639253
 • Berat Sulejmani
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-084 21 34
 • Sead Ladjarevic
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-174 30 39

Ansökan

Referensnummer
C42828 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Grundskollärare bild till Klaraskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb