pedagogjobb.se

Är du en driven och skicklig lärare som vill arbeta på en riktigt bra skola? Då ska du söka denna tjänst!

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas satsar vi på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan pedagoger och ledning, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor.

Om arbetsplatsen

Svandammskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallelig med ca 400 eleveri år F-6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden.

Hos oss får du en arbetsplats med arbetsglädje, där vi tillsammans arbetar professionellt där elevens utveckling och hälsa är i fokus.

I en öppen och varm atmosfär arbetar vi för att varje elev ska ges förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska passa våra elever. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vår skola har mycket fina resultat.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara lärare i årskurs 4-6 med de arbetsuppgifter som tillhör klassundervisning. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du att arbeta för att varje elev når så långt det är möjligt. Vi samarbetar i arbetslag och tillsammans med kollegor planeras undervisning och lärande.

Du kommer att undervisa i ämnena svenska, SO, Matematik och NO.

Som lärare i Nynäshamn kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6.

Som person är du positiv och engagerad samt bidrar till ett gott arbetsklimat. I din roll är du professionell och trivs när du får samarbeta med kollegor. Du lägger fokus vid varje elev och har förmågan att motivera och engagera dina elever för att de ska nå så långt det är möjligt. Du vill framåt för att utveckla dig själv, dina elever och skolan i stort. 

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tills vidare

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2019/0036/023

Intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktpersoner

Ann-Christine Thunqvist
Rektor
08-5207 3772
ann-christine.thunqvist@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-520 680 00

Grundskollärare årkurs 4-6 alternativt 1-3

Ort
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Dela detta jobb