pedagogjobb.se

Grundskollärare åk F-3 till Trönningeskolan

Ansök nu

Grundskollärare åk F-3 till Trönningeskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Trönninge vo ligger söder om Halmstad på gränsen till Laholms kommun. I området finns fyra förskolor, samt två skolor, där Eldsbergaskolan är en F-6 skola och Trönningeskolan är en F-9 skola. Skolans upptagningsområde sträcker sig utanför samhället. På Trönningeskolan går det totalt cirka 500 elever, varav ungefär 160 elever går på skolans fritidshem.

Arbetsuppgifter

Vi söker en F-3 lärare till Trönningeskolan som vill vara med och fortsätta utveckla skolan där alla elever når så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Du arbetar utifrån en inkluderande elevsyn och har erfarenhet av att anpassa din undervisning utifrån olika elevers behov. Tjänsten är ett vikariat läsåret 20/21 med möjlighet till förlängning. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession. Du ingår i en lärande gemenskap som utmanar det självklara genom att våga prova den kanske okända vägen. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som utgår från ett utforskande förhållningssätt som kräver mod och tillit till processen. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur genom nyfikna frågor, ditt aktörskap, att du ser problem som utgångspunkt för förändring, spänningen att våga prova för att få veta mer. IKT i undervisningen är en självklarhet för dig att använda och för att öka elevernas måluppfyllelse och lust att lära. Utöver undervisning består arbetet av att tillsammans med dina kollegor i arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen på skolan för att möta styrdokument och våra lokala utvecklingsområden. Du använder dig av pedagogisk dokumentation/formativ undervisning för att systematiskt förändra och förädla undervisningen. Du som nyutbildad eller du som har erfarenhet är lika välkomna att söka!

Kvalifikationer

Lärarexamen för åk F-3. Mentorsskap är en självklarhet för dig. Du ser det som en nödvändighet för att kunna ge eleverna de bästa förutsättningar genom sin skolgång. Du vill undervisa i alla de ämnen du är behörig för. Som person har du en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga, du är engagerad, analyserar och undersöker din undervisning och du ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. För att erhålla en kvalitativ undervisning fortbildar och uppdaterar du dig kontinuerligt gällande våra styrdokument, forskning och vetenskaplig grund. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet där goda ledaregenskaper som bidrar till att utveckla hela vår skola blir en tillgång.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
2020-08-10
Publicerad
2020-05-07
Ansök senast
2020-05-23

Upplysningar

  • Catharina Hjelte, Rektor
  • Nathalie Edlund
    Lärarförbundet
    E-post: Nathalie Edlund

Ansökan

Referensnummer
C38364 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare åk F-3 till Trönningeskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning