pedagogjobb.se

Logo

Grundskollärare åk F-3

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Grundskollärare åk F-3

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Antilopenskolan är en F-6 skola i centrala Klippan med goda kommunikationsmöjligheter. På skolan går drygt 200 elever, av dem är ca 90 elever inskrivna på skolans fritidshem. Glädje, trygghet och utveckling genomsyrar vår skola. IKT är en viktig del av elevernas lärande och Klippans kommun har satsat på en till en från årskurs 4. Skolan har även god tillgång till IKT-verktyg i de yngre årskurserna och arbetar aktivt med "Att skriva sig till läsning". Språkutvecklande arbetssätt genom kooperativt lärande genomsyrar vår undervisning. Vi tror på delat ledarskap i klasserna, både utifrån elevernas kunskapsperspektiv men också utifrån lärarnas arbetsmiljö. Skolan satsar därför på ett två-lärarsystem i årskurs 1-6 och har därmed möjlighet och behov av att anställa ytterligare lärare

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till arbetslaget som ansvarar för eleverna i F-3. Du blir välkomnad av ett ambitiöst och kompetent arbetslag med elevernas lärande i fokus. Vårt riktmärke för mentorskap i klasserna är 15 elever per lärare. Du ser fördelen med att vara flera pedagoger som gemensamt tar ansvar för en klass. Du stimuleras av möjligheten att kunna använda era olika kompetenser för att optimera elevernas kunskapsutveckling. För dig är kollegialt lärande ett naturligt incitament i din egen utveckling som pedagog.

Tror du på delat ledarskap i klassrummet?
Stimuleras du av en miljö där mångfald och tolerans är i fokus?
Vill du vara en del av ett engagerat och uppmuntrande kollegium?
Då är du varmt välkommen att söka tjänst hos oss på Antilopenskolan!

Kvalifikationer

Du är utbildad grundskollärare F-3 alternativt grundskollärare åk 1-6.

Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerande. Du följer elevernas utveckling och utmanar varje enskild elev efter dennes förmågor. Ditt uppdrag blir att tillsammans med ditt arbetslag skapa de bästa förutsättningar för att varje elev ska lyckas i sitt lärande. Du dokumenterar, reflekterar och analyserar ditt arbete självständigt, men också tillsammans med dina kollegor. Du har drivkraft och bidrar gärna till skolans kvalitetsarbete. Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig, där också ett nyfiket genusperspektiv ingår. Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, analysera och följa upp resultat samt avsluta aktiviteter. IKT är en naturlig del av din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 2021-08-05
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

MARIE ANDREASSON , Rektor
Telefon +4643528392
E-post marie.andreasson@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Dela detta jobb

Logo
Grundskollärare åk F-3

Klippans kommun