pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Grundskollärare åk 4-6 Ma, Eng och No/Teknik

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 Ma, Eng och No/Teknik

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Är du intresserad av att arbeta på en skola med hög måluppfyllelse och engagerade lärare? Då kanske detta är en tjänst för dig! I norra Lund ligger Prästängsskolan dit vi nu söker en grundskollärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 i Ma, Eng och No/Tk. Vi ser gärna att du kan börja arbeta hos oss HT 2022. Prästängsskolan ligger i Stångby cirka 5 km från Lunds centrum. Man tar sig enklast till Stångby med tåg, ca 3 minuter från Lund C.

Vi är en liten skola med ca 160 elever åk 4-6. Det innebär att vi är ett litet kollegium som arbetar nära varandra och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi arbetar med att utveckla elevaktiva arbetssätt och jobbar aktivt för att ha tillgängliga lärmiljöer. På skolan finns även ett fritidshem för elever i årskurs 4–6. 
 

Arbetsuppgifter

Som grundskollärare arbetar du främst med undervisning i matematik, NO och engelska. I arbetsuppgifterna ingår att som ämneslärare bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument, utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter så som undervisning, planering, kontakt med vårdnadshavare, utvecklingssamtal, och bedömningar. Mentorskap ingår i tjänsten i en åk 5 under Vt-2022.

Du ingår i ett härligt arbetslag, lärare och fritidspedagoger. Vi stödjer varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas. För oss är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer och bedriver en strukturerad och tydlig undervisning.

Vi söker dig som

är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs 4-6 främst i matematik, och NO/teknik och gärna även engelska. Vi vill att du ska vara flexibel, positiv, strukturerad och driven att utveckla vår verksamhet. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten och är väl insatt i våra styrdokument.

Vi ser gärna att du är erfaren lärare som är trygg i din lärarroll. Du är en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. 

Meriterande är om du har god erfarenhet av att arbeta med tillgängliga lärmiljöer och kooperativt
arbetssätt.

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Tillträde: 2022-08-09

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-06-26

Referensnummer

2022/814

Kontaktperson(er)

  • Margareta Madejska Waidringer, biträdande rektor, 046-3597270

  • Alexandra Skogsberg, skolsekreterare, 046-3593606

Facklig(a) företrädare

  • Mattias Öhrman LR, 070-2074032

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare åk 4-6 Ma, Eng och No/Teknik

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun