pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Grundskollärare åk 4-6

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Välkommen med din ansökan till oss på Kungshamns skola i Sotenäs kommun. Skolan är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor. Vi är en åk 3-6 skola med c:a 170 elever och en stabil och trygg personalgrupp. Vi har hög trivsel bland både elever och personal och vi visar goda resultat. Varje årskurs består av två parallella klasser runt vilka ett arbetslag arbetar och därtill har vi en särskild undervisningsgrupp. Kulturen på skolan präglas av att vi alla hjälps åt och ser vårt uppdrag som gemensamt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär undervisning och mentorskap för elever i åk 4-6, där du tillsammans med kollegor ansvarar för att planera, genomföra, följa upp och analysera undervisningen för att eleverna ska nå så långt som möjligt. Eventuellt kan arbetet också komma att innebära specialpedagogiska insatser riktade direkt mot elever, enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa åk 4-6 i svenska, matematik och engelska gärna i kombination med andra ämnen. Du är flexibel och har en inställning som innebär att du tror på varje elevs vilja och möjligheter att utvecklas. Du har lätt för att skapa relationer med elever och dess vårdnadshavare och du samarbetar enkelt och prestigelöst med kollegor. Du är nyfiken på dina elevers lärande varierar din undervisning efter deras behov. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete.

Villkor
Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

 

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare åk 4-6

Sotenäs kommun