pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Grundskollärare åk 3

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Grundskollärare åk 3

Arbetsplatsen

Tror du på delat ledarskap i klassrummet?
Stimuleras du av en miljö där mångfald och tolerans är i fokus?
Vill du vara en del av ett engagerat och uppmuntrande kollegium?
Då är du varmt välkommen att söka tjänst hos oss på Antilopenskolan!

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Antilopenskolan är en mångfaldsskola och omfattar både grundsärskola och grundskola. Grundskolan är en F-6 skola i centrala Klippan med goda kommunikationsmöjligheter. På grundskolan går ca 220 elever, av dem är ca 90 elever inskrivna på skolans fritidshem. Glädje och trygghet genomsyrar vår skola.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare till arbetslaget som ansvarar för eleverna i F-3. Du blir välkomnad av ett ambitiöst och kompetent arbetslag med elevernas lärande i fokus. Vårt riktmärke för mentorskap i klasserna är max 15 elever per lärare. Du ser fördelen med att vara flera pedagoger som gemensamt tar ansvar för en klass. Du stimuleras av möjligheten att kunna använda era olika kompetenser för att optimera elevernas kunskapsutveckling. För dig är kollegialt lärande ett naturligt incitament i din egen utveckling som pedagog.

Ditt uppdrag blir att tillsammans med två andra lärare ansvara för elevernas utveckling och lärande i vår blivande åk 3. Om du även är behörig i åk 4-6 ser vi gärna att du följer med klassen till mellanstadiet.

Kvalifikationer

Du är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 3.

Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerande. Du följer elevernas utveckling och utmanar varje enskild elev efter dennes förmågor. Ditt uppdrag blir att tillsammans med ditt arbetslag skapa de bästa förutsättningar för att varje elev ska lyckas i sitt lärande. Du dokumenterar, reflekterar och analyserar ditt arbete självständigt, men också tillsammans med dina kollegor. Du har drivkraft och bidrar gärna till skolans kvalitetsarbete. Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig, där också ett nyfiket genusperspektiv ingår. Tryggheten i din yrkesroll kombineras med tydlighet och en förmåga att sätta gränser. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, analysera och följa upp resultat samt avsluta aktiviteter. IKT är en naturlig del av din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde 220805
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

MARIE ANDREASSON , Rektor
Telefon +4643528392
E-post marie.andreasson@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C79821-2022-15
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Antilopenskolan

Dela detta jobb

Logo
Grundskollärare åk 3

Klippans kommun