pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Grundskollärare 4-6, Skeppshultskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Grundskollärare 4-6, Skeppshultskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.
Skeppshultskolan är en åldersblandad skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 70 elever. Skolan ligger centralt utmed Nissastigen och har en naturnära skolgård som inbjuder till lek och utevistelser.  
Tillsvidareanställning gäller vid rätt behörighet dvs lärarlegitimation. 
Intervjuer pågår fortlöpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i bland annat ämnena So, No och Eng i årskurs 4-6. Du kommer även att undervisa i Eng i årskurs 2-3. Undervisningen sker åldersblandat men ibland årskursvis.
Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med klasslärare och stödpedagog där man har ett nära samarbete. Tillsammans leder och utvecklar ni det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i grundskolan i årskurs 4-6.
Du är en tydlig ledare, skapar goda lärmiljöer och relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är flexibel och har god kunskap om arbetet med elever i behov av olika stöd och har lågaffektivt bemötande. Du har ett stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen då Gislaveds kommun använder lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Grundskollärare 4-6, Skeppshultskolan

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen