pedagogjobb.se

Vill du ha ett arbete där du får möjligheten att göra skillnad för våra invånare, då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!
Gnosjö kommun är en liten kommun i västra Småland med cirka 9 700 invånare och ungefär 900 kommunanställda. På vår arbetsplats är kontaktvägarna korta och det finns en närhet till de olika förvaltningarna, som bara den lilla kommunen kan erbjuda.

Kommunen har ett starkt näringsliv som präglas av den välkända Gnosjöandan där samarbete, klurighet och ett lösningsorienterat förhållningssätt visar på att allt är möjligt. Denna anda präglar även invånarna och hela kommunen.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en spännande arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi välkomnar engagemang och nya idéer.

Hillerstorpsskolan är en F-9-skola med ca 210 elever i årskurs F-6 och ca 120 elever i årskurs 7-9.

Lärarna är indelade i arbetslag. Ett fortlöpande samarbete finns mellan de olika personalkategorierna, inte minst mellan förskoleklassen och åk 1, samt mellan fritidspedagoger och åk 1-3. Personalen träffas regelbundet till gemensamma konferenser för F-9. Tack vare närheten till varandra och gemensamma personalrum finns goda möjligheter till samtal och kontakter över de gamla stadiegränserna.

Vårt projekt "KRAM" är en del av vårt värdegrundsarbete. Det vilar på "fyra ben": Kamratskap - Respekt - Ansvar - Miljö. Projektet är ett led i att förverkliga vår vision: På våra skolor möter vi varandras blickar, känner oss trygga och visar varandra respekt. På Hillerstorpsskolan tar personal, elever och föräldrar ansvar för elevernas kunskapsutveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i årskurs 1-6 i förekommande ämnen samt med den dagliga administrationen som hör till undervisningen, kontakter med elever, vårdnadshavare och elevhälsa samt övriga tillhörande uppgifter. Om du har rätt kompetens kan du också komma att arbeta med specialläraruppdraget.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal. . Vi ser att du har lärarlegitimation och/eller lärarexamen med behörighet för undervisning i årskurs 1-3 och/eller 4-6 i förekommande ämnen samt gärna speciallärarexamen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde vid höstterminens början eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-06-02
Arbetsgivarens referensnummer: A942999

Upplysningar

Catharina Friborg
Rektor
0370 - 33 33 01

Jennie Thur
Lärarförbundet
0370 - 33 33 12

Jan Erik Ohliw
Lärarnas Riksförbund
0370 - 33 33 06

Grundskollärare 1-6 till Hillerstorpsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb