pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Ort
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Om jobbet

Du som söker är grundlärare i fritidshem alternativt utbildad fritidspedagog. Du är trygg, lösningsfokuserad och har ett relationellt förhållningssätt. Rollen som grundlärare i fritidshem kräver en god förmåga att samordna och skapa engagemang.

Tillsammans i arbetslaget och enskilt planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i fritidshemmet utifrån läroplanen och de nationella målen.

Utifrån vårt kollegiala tänk så ser vi att du aktivt deltar i planering av undervisningen i fritidshemmet och vidareutvecklar den tillsammans med dina kollegor. I verksamheten är vår målsättning att så långt som möjligt utgå ifrån elevernas egna idéer och behov kopplat till läroplanens mål. Arbetet innebär bland annat att stimulera elevernas sociala kompetens, språkliga medvetenhet och bidra till ett demokratiskt förhållningssätt. Vi arbetar tillsammans för att ge barnen trygghet och fortsatt lärande där eleverna ges möjlighet till att utvidga sina kunskaper och erfarenheter under hela dagen.

I vår skola går ca 800 elever från förskoleklass till år 9. Där möter de engagerade medarbetare som gör allt för att skoldagen ska bli så bra som möjligt.

Anställningen påbörjas i augusti eller efter överenskommelse. Tjänstetillsättning sker löpande under ansökningsperioden.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Vårbergsvägen 41-43

12747 Skärholmen

Arbetsgivaren

Västerholms Friskola AB

http://www.vasterholm.se

Kontakt

Dela detta jobb

logo
Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Västerholms friskola AB