pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Grundlärare mot fritidshem alternativt fritidspedagog sökes

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem alternativt fritidspedagog sökes

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  I Haninge kommun har våra medarbetare mer eller mindre kontakt med medborgare i alla åldrar. För att förhindra smittspridning både på arbetsplatsen och i samhället har Haninge kommun fattat beslut om att införa vaccinationskrav på samtliga nyanställningar i Haninge kommun från och med den 1 januari 2022. För tjänster inom social- och äldreförvaltningen gäller beslutet från 8 december 2021. Du behöver därför uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten inför en anställning. I vissa förekommande fall kan undantas ges, t ex av medicinska skäl.

Välkommen att utvecklas med oss

Båtsmansskolan är en F-6 skola belägen i Söderby, Haninge  kommun.

Ditt uppdrag

Just nu söker vi en engagerad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du planerar och genomför undervisning inom ramen för fritidshemmet. Det innebär att du tillsammans med lärare på skolan tar ansvar för och utvecklar elevernas olika förmågor ur ett fritidshemsperspektiv med fokus på just det specifika uppdraget. Under dagen arbetar du i klass. Du har även ansvar för att bidra till att skapa en rastverksamhet som gynnar elevernas utveckling och samplanerar tillsammans med andra kollegor.

Specifika arbetsuppgifter:

Planera och genomföra undervisningen på fritidshemmet.

Samverka i klass delar av skoldagen.

Det här söker vi hos dig

Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du har en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som engagerar, utmanar och gör skillnad. Du kommer att ha kunniga kollegor bland annat ett flertal utbildade fritidshemslärare och en skolledning som stöttar. Vi är den lilla skolan med en fantastisk skolgårdsmiljö.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/777

Kontakt: Eva Gustafsson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2022-01-03

Sista ansökningsdag:
2022-01-28

Dela detta jobb

Grundlärare mot fritidshem alternativt fritidspedagog sökes

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen