pedagogjobb.se

Grundlärare fritidshem

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? Är du entusiastisk och brinner för att bygga en helt ny IES-skola från grunden?

Vi söker en fritidspedagog/grundlärare med examen (lärarlegitimation), som vill jobba på vårt fritidshem och i samverkan med skolan. På fritids har vi elever mellan åk F-5 och fritidspedagoger/lärare jobbar i team årskursvis i åk F-3.

Det är viktigt att du är förtrogen med våra styrdokument och tillsammans med övrig personal kan levandegöra LGR11 i det dagliga arbetet.

Vi söker en positiv och flexibel person, som ser möjligheter istället för hinder. Du måste ha egenskaper som gör att du kan samarbeta med såväl kollegor som skolledning.

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.

Passionerad för fritidsverksamhet: Du vill inspirera dina elever till att älska fritids lika mycket som du gör.

Entusiastisk för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential.

Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra skapa en ny skola.

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby kommer att öppna i Augusti 2020. Vi kommer att starta upp med 16 klasser i åk F-7 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola. IES i Upplands Väsby kommer att vara en internationella skola på riktigt. Vi kommer att ha en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket kommer att leda till ökad kvalitet på utbildningen. Att få vara med och starta upp en ny skola innebär att man får vara med och bygga upp en skola från grunden. Detta innebär också att man måste vara flexibel och beredd på att jobba inom olika områden. Vår nyrenoverade skola kommer att invigas i augusti.

IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”IES Upplands Väsby".

Dela detta jobb

Logga
Grundlärare fritidshem

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB