pedagogjobb.se

Grundlärare åk F-3 alternativt F-6, Veta skola

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Grundlärare åk F-3 alternativt F-6, Veta skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara en del av ett välfungerande team där vi skapar de bästa förutsättningarna för eleverna?

Veta skola är en f-6 skola i Mantorp. Här finns ca 200 elever och två fritidshem. Skolan ligger i utkanten av Mantorp, med en fantastisk skolgård där naturen finns runt knuten. Vi strävar efter att arbeta med tvålärarsystem i våra klasser.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har bred behörighet och som på sikt kan tänka dig att arbeta både i f-3 som i 4-6. Till en början kommer du att arbeta i arbetslag f-3 i ett tvålärarsystem. Du är mentor för ca 15 elever och delar klasslärarskapet med en erfaren kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarexamen för åk f-3 eller f-6. Vi ser gärna att du har fått din lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning har avgörande betydelse. Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter och har god pedagogisk förmåga.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi ett introduktionsår med mentor.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundlärare åk F-3 alternativt F-6, Veta skola

Mjölby kommun