pedagogjobb.se

Arbetsplatsbeskrivning

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara.

Hässelbygårdsskolan är en F-9 skola med stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare hos oss har du ett brett stöd genom handledning och en närvarande och stödjande skolledning. Du omges av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga krav på varandra. Nu utökar vi vårt mellanstadium och behöver då rekrytera nya kollegor.

Våra legitimerade lärare får under 2019 ett månatligt lönetillägg på 6000 kr. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och för det arbetet behöver vi stadens skickligaste medarbetare. Är du en av dem?

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i svenska, matematik och No i åk4. I tjänsten ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är bra på att bygga goda relationer och samarbeta med såväl elever, kollegor, ledning och vårdnadshavare. Du är strukturerad och tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap. Du ser vinsterna i ett lågaffektivt bemötande.

Det är meriterande om du har arbetat i ett liknande upptagningsområde och om du har erfarenhet av språkutvecklande undervisning i dina ämnen.

Vi har två tjänster ute med samma ämneskombination. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning.

Grundlärare åk 4-6, sv, NO och ma

Ansök nu

Dela detta jobb