pedagogjobb.se

Grundlärare 4-6

Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Barnarpsskolan får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor.

Välkommen till oss.
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Barnarp är ett förhållandevis långsmalt samhälle som till den större delen består av villabebyggelse. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2019/2020 närmar sig Barnarpsskolan 400 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Vår personalstyrka på ca 65 engagerade personer värnar om och sprider hjärtlig och välkomnande atmosfär!   På Barnarpsskolan finns tillgång till ett modernt mediatek, IT-pedagoger och under det kommande läsåret går vi in i kompetensutvecklingen IT för bättre lärande. Vårt elevhälsoteam är starkt och arbetar hela tiden för att förstärka och stödja undervisningen så optimalt som möjligt. Vi har en fullstor idrottshall men använder också vår skolskog och den närliggande naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Med start i augusti möts hela skolan en gång i månaden i gemensam rörelse. Det ska bli spännande! Inom Barnarps skolområde har vi självklart som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla. Alla klasser hos oss börjar skoldagarna med ett startblock och under skoldagen ska alla elever få minst en brain break. Hoppas att du vill vara med oss och forma framtidens medborgare!

Ditt nya jobb
Som grundskollärare hos oss på Barnarpsskolan kommer du undervisa i åk 4. Tillsammans med dina övriga kollegor arbetar du som en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter. I tjänsten ingår ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för alla våra elever. Andra delar av uppdraget är mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete med mera.  Som lärare hos oss använder du dig av Jönköpings kommuns lärplattform Vklass för enkel kommunikation med vårdnadshavare och det är även så du tar del av skolans interna kommunikation och dokument. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm såsom activeboard eller Clever touch.
Visst låter det som lockande förutsättningar för Sveriges viktigaste jobb?

Din kompetens
Vi söker dig med lärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa till åk 6. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet utifrån den som styrmedel som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du har en god kunskap om det svenska språket och innehar kompetens att kunna förmedla dig väl i såväl tal som skrift. Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån elevgruppens behov och förutsättningar.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Vill du veta mer?
Rektor Eva Engström 036-103908, eva.engstrom@jonkoping.se Biträdande rektor Christian Syversen 036-103911, christian.syversen@jonkoping.se Lärarförbundet Therése Bäck 036-103907, 103947

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Barnarpsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100
Tillträdesdag    2020-08-11
Sista ansökningsdag    2020-06-10
Referensnr    20-60-0269
Publicerad    2020-05-20

Dela detta jobb

Grundlärare 4-6

Jönköpings kommun