pedagogjobb.se

Logo

Granbackaskolan söker lärare till höstterminen 2019

Ansök nu

Granbackaskolan söker lärare till höstterminen 2019

Granbackaskolan är en F-5 skola med ca 340 elever. Skolan ligger i nära anslutning till Västra skogens T-banestation och har närhet till skog och grönområden. På Granbackaskolan arbetar vi med att utveckla arbetet med formativt förhållningsätt i olika former, använda digitaliseringen i undervisningen och utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering.

Inför höstterminen 2018 söker vi efter lärare/fritidslärare/fritidspedagog

Till Granbackaskolan söker vi nu dig som vill bli en del av vår personal hos oss. År du lärare med inriktning Förskoleklass, åk 1–5 eller lärare mot fritidshem så kan du vara den vi söker. Har du kunskap kring elever med NPF och som har problemlösningsförmåga då ser vi det som en stor fördel. Då är detta skolan för dig! Vi går igenom urvalet fortlöpande, så om du vill jobba på en liten enhet och nära trevliga kollegor till hösten 2019 så inkom med din ansökan redan idag.

Vi söker dig som precis som vi, har ett stort engagemang och sätter elevens förmåga att lyckas i centrum. Vi vill tillsammans med dig utvecklas med kollegor och elever. Vi vill att du är behörig lärare med lärarexamen och har lärarlegitimation samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi vill skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar i tron på att alla barn kan och vill utvecklas. Din undervisning utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer (didaktisk, emotionell och fysisk). Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och har kunskap om språkutvecklande arbetssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet

Mer information och ansökan
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 22/4. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av en skola i progressiv utveckling. Digitalisering, mångfald och en lärande organisation präglar vardagen. När du sökt kan vi matcha din profil mot våra behov inför skolstarten i augusti 2019. Intervjuer kommer av den anledningen att hållas löpande under annonseringstiden. Om du är intresserad av fler av våra skolor i Solna kommer du i din ansökan få välja vilka skolor du främst är intresserad av, så att du som kandidat på ett smidigt sätt slipper att skicka in fler ansökningar till våra skolor.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Attrahera & Rekrytera, rekrytering@solna.se

Vid frågor gällande skolan är du välkommen att höra av dig till rektor Gudmund Rosenqvist 08-746 33 32. Eller via e-post gudmund.rosenqvist@solna.se

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Logo
Granbackaskolan söker lärare till höstterminen 2019

Solna stad